14 Jan
Liviu Dragnea Neaga Implicarea In Orice Activitate Ilegala

Liviu Dragnea Neaga Implicarea In Orice Activitate Ilegala

Liviu Dragnea citat de la instanța supremă: Stau de opt luni nevinovat in penitenciar. Liviu Dragnea a fost prezentat din nou, marți, în fața instanței. Fostul lider al social-democraților mentine că ar fi nevinovat și că nu exista un motiv real pentru care ar trebui să fie inchis in penitenciar.

“Vreau să mă refer la un neadevăr, şi anume că eu le-am cunoscut pe Anisia şi Botorogeanu, ca multe alte neadevăruri folosite de acest parchet. Nu am iniţiat acest recurs doar pentru că aş fi nevinovat, pentru a ieşi cu orice preţ din închisoare. Am făcut acest demers, sunt complet nevinovat, stau de 8 luni nevinovat în penitenciar. Nu mi s-a părut normal să plătesc pentru o faptă pe care nu am comis-o. Rămâne la dispoziţia dumneavoastră dacă voi sta nevinovat sau dacă admiteţi casaţia. (…) Cred cu tărie în nevinovăţia mea”, a declarat Dragnea în faţa instanţei, potrivit Mediafax. La rândul său, apărătorul lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, a spus: “Noi vă solicităm admiterea recursului în casaţie. Inculpatul a fost condamnat pentru o faptă care nu este prevăzută de legea penală.” Apărătoarea lui Liviu Dragnea mai arata că nici sancţiunea nu este în Codul Muncii. Procurorul a cerut respingerea solicitărilor, mai ales pentru că motivele recursului în casaţie nu sunt noi, întrucât au fost invocate ca motiv de apel şi au fost deja analizate, potrivit aceleiași surse.

Fostul lider social-democrat a contestat condamnarea prin introducerea a două căi extraordinare de atac – contestaţia în anulare şi recursul în casaţie. Pe 10 decembrie 2019, magistraţii i-au respins contestaţia în anulare, iar recursul s-a judecat marţi.

În decursul lui 2020, Liviu Dragnea își ispășește pedeapsa care se ridică la numai 3 ani și 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) din judetul Teleorman. Acesta a depus deja mai multe cereri pentru a-şi anula această pedeapsă. Magistrații instanței supreme au amânat, pentru 21 ianuarie, decizia cu privire la recursul în casație formulat de Liviu Dragnea.

Sursa: https://puterea-romanilor.ro/liviu-dragnea-la-instanta-suprema-stau-de-opt-luni-nevinovat-in-penitenciar/

Liviu Dragnea Recurs Liviu Dragnea Sustine Nevinovatia Liviu Dragnea Neaga Implicarea In Orice Activitate Ilegala

0 Comments

Join Conversation