Scafa Coafor Ieftina

Category: Comert online Scafa Coafor Ieftina

scafa coafor scafe coafor unitate de spalare

Profita acum de cele mei noi oferte pentru echipamente de dotari saloane, precum scafa coafor la cel mai bun pret.

Dispunem de o gama variata de produse si aparatura pentru dotari saloane, precum scafa coafor, la cele mai competitive preturi. Scafa coafor Domino este o unitate de spalare pentru coafor profesional de culoare neagra.

Este dotata cu toate racordurile, furtun dus, baterie scafa. Are tot ce ii trebuie sa fie pusa pe pozitii, racordata la reteaua de apa si canalizare si puteti sa o folositi. Magazinul nostru asigura service si o intreaga lista cu specificatiile acestor scafe coafor.

Recomandam sa folositi un instalator sa faca racordurile cum trebuie sa nu aveti probleme. Unitate spalare coafor 2215 are un pret accesibil si o calitate ridicata pentru pretul ei. Oferim cele mai noi scafe coafor la cele mai competitive preturi usurand munca celor care sunt in cautare de mai multe modele de calitate la cele mai bune preturi.

Aducem produselor noastre o buna transparenta a provenientei si durabilitatii produselor oferite de magazinul nostru profesional de produse coafor. Dotari-Saloane este unic importator in Romania pentru produsele importate detinand o intreaga echipa de profesionisti cu multi ani vechime in alege calitatea si ceea ce este in trend. Intra acum pe site sau viziteaza ShowRoom ul nostru aflat in Ploiesti.

Ve-ti gasi intreaga adresa pe site ul nostru pentru o scafa coafor ieftina. Nu ne mai ramane decat sa va uram cumparaturi placute! Sper ca va putem aduce un zambet atunci cand este vorba de o oferta buna sau un produs profesional achizitionat la un pret unic in Ro.