18 Sep
Restaurante In Ploiesti

Restaurante in Ploiesti

Acesta este un oraș care poate deveni foarte rece în lunile de iarnă, dar vestea bună pentru cei din Ploiesti este că restaurantele locale oferă mâncare fantastică de încălzire a inimii pentru toate bugetele. Alege acum un restaurant bun in Ploiesti si o formatie pe masura.

DaVinci și Prestije doua restaurante din Ploiesti, dotate si cu cate o unitate de tip boutique chiar langă gară, oferind un meniu excelent și o selecție largă de băuturi. Pentru orice vizita sau plimbare in afara Ploiestiului care vizeaza Bucuresti-ul in itinerariul dvs va recomandam unul dintre cele mai renumite local in Bucuresti 14thLane. Mancare delicioasa pe placul oricui si muzica din cea mai buna interpretata de cei mai mari artisti ai Romaniei, aventura 14thLane.

Pentru mancare bună la prețuri decente, restaurantul cu semințe de muștar este foarte greu de invins. Acesta are o mare varietate de mancăruri in meniul său, toate de un standard ridicat și servite de personal prietenos, atent. In zilele cele mai reci ale zilei, vă puteți incălzi la DaVinci Bobalna sau DaVinci din Cartier Albert, cu foc deschis, umpland clădirea cu căldură, in timp ce serviți alimente delicioase, cum ar fi pește, chipsuri și hagițe.

Restaurantele din Ploiesti au si zona de tip boutique, dar informal, insoțit de un bar plin de viață și este la doar cateva minute de mers pe jos de centrul orașului. Restaurantul DaVinci din Prahova Ploiesti este perfect pentru cei care au un buget mare, cu o gamă largă de mese ieftine și vesele. Restaurantul DaVinci are, după cum sugerează numele său, o vedere minunată asupra orasului din zona centrala si linistita, o zona inconjurata de case, DaVinci ofera o paleta diversificata de gusturi aproape de gara centrala din Ploiesti si la cateva minute de centrul orasului. DaVinci servește mancare de calitate cu opțiuni fără gluten pentru cei care necesită hrană fără gluten, iar majoritatea meselor sale includ ingrediente provenite din surse locale. Aici puteti asculta maestri renumiti din zona Prahovei si mai exact MunteniaBandPloiesti.ro poatefi ascultata de multe ori pe scena celor de la Davinci din Ploiesti.

Mentionam ca cele mai multe spectacole sustinute in DaVinci Ploiesti au fost in restaurantul situat in strada Bobalna, in apropiere de centrul orasului Ploiesti. Pe aici asemenea formatiei MunteniaBandPloiesti au mai trecut formatii renumite de muzicieni renumiti cum ar fi Margineanu, Nelu Vlad si Formatia Azur, formatia PostMeridian fiind cateva nume afisate pe scena DaVinci.

Rezumatul este un restaurant romanesc și este pe partea scumpă, dar mancarea lui reflectă prețul in calitate. Restaurantul are un bar hotel prietenos langă hotel, dacă preferați o băutură rapidă inainte de cină.

Restaurant Ploiesti Restaurante Ploiesti Restaurante din Ploiesti

0 Comments

Join Conversation