16 Mar
Lipoaspiratia Clasica Si Cu Laser Functioneaza

Lipoaspirația clasică și cu laser funcționează?

Cheltuim miliarde de euro în fiecare an pe creme, loțiuni și alte tratamente pentru a scăpa de celulită. Și pierdem nenumărate ore în baie. Dar nu putem scăpa singuri de asta?

Nu. Celulita este o afecțiune a pielii prea profundă pentru a o trata ca o iritație sau un coș. Celulita apare atunci când pielea se pliază în jurul depozitelor grase numite țesut fibros. Este cauzată de celulele adipoase care împing în sus sub piele.

Pliurile pielii fac ca pielea să devină gropițe, ca în gropile pe care le-ați putea vedea de la îmbătrânire. Țesutul fibros este ceea ce împinge în sus pe piele și formează gropițe.

Există trei cauze principale ale celulitei:

1. Strângere: Aceste relaxante pot fi utilizate fie singure, fie în combinație cu un tratament care întărește pielea. Vă pot întinde pielea, dar trebuie folosite cu atenție și nu suprautilizate. Întinderea excesivă a pielii va face ca aceasta să se rupă în bucăți. Au fost concepute pentru a strânge pielea de sub coapse.

2. Tratamente de întărire a pielii: acestea includ utilizarea gheții, compresiei și căldurii. Acestea sunt o modalitate excelentă de a vă întări pielea.

3. Liposucția: aceasta este cea mai cunoscută modalitate de a scăpa de celulită. Chirurgul va îndepărta țesutul fibros din interiorul coapsei.

Procedura este destul de dureroasă. Se poate simți ca și cum ai fi înghețat. Ar trebui să mergeți la un Click aici: chirurg de renume pentru a face liposucție. De asemenea, ar trebui să luați în considerare obținerea de umpluturi dermice (umpluturi pentru piele) sau umpluturi pentru obraji (umplutură pentru capac). Acest tratament durează mai mult de lipo (lipoliză). Cicatricea va fi de obicei destul de vizibilă timp de o lună sau două. Nu este atât de vizibil pentru o viață.

De asemenea, ar trebui să luați în considerare utilizarea unei creme topice de colagen. Ar trebui să așteptați până când colagenul este în plină producție după ce ați scăpat de celulită. Crema topică trebuie aplicată înainte de a scăpa de celulită. Acest lucru se datorează faptului că crema conține colagen deja în ciclul de producție. Nu doriți să aplicați o cremă topică în timp ce ciclul este incomplet.

Lipoaspirația clasică și cu laser funcționează chirurg de renume pentru a face liposucție chirurg de renume

0 Comments

Join Conversation