22 Jul
SEO IN  SI TENDINTELE

SEO IN 2020 SI TENDINTELE

Rezultatele motorului de căutare nu sunt ceea ce au fost odată cu creșterea instrumentelor de căutare vocală precum Google Assistant și Amazon Alexa. Cu această tendință, am văzut oameni care se indreaptă spre a pune întrebări directe pentru răspunsuri instantanee de satisfacție și departe de a citi eseuri de 2.000 de cuvinte pentru a găsi aceleași răspunsuri.

Pentru a imbunătăți SEO, vă sugerez să creați conținut care să fie cel mai important in mod clar și concis. Pe măsură ce avansăm, vom vedea mai puțini oameni care fac click pe un site web pentru a găsi rezultatele, dar mai degrabă pentru a găsi răspunsuri in paginile de căutare Google și pentru a se informa. Concentrează-te asupra utilizatorului tău, cunoaște-i nevoile și construiește conținut așa cum vor să-l citească. Pentru că la sfarșitul zilei, asta si va ajuta să iși vada obiectivele atinse pe site-ul dvs. web.

Optimizează-ți site-ul pentru Generarea de Vanzari Instante

Obiectivul performanței web este de două ori:
1 Experiență utilizator - Performanța este fundamentarea experienței utilizatorului; pana cand site-ul dvs. Incepe să se redea pe site-ul utilizatorului dispozitiv, nu există experiență pentru utilizatori.

2 Accesibilitate - Dacă performanța este slabă, conținutul paginii este in cele din urmă inaccesibil pentru oricine pană cand apare. Odată ce ai un timp de incarcare bun următorul pas este stabilirea liniilor de bază pentru toate tipurile de pagini (adică detalii despre produs) pagini, pagini de căutare etc.). Atunci poți incepe făcand imbunătățiri ale performanței pentru a vedea modul in care acestea afectează conversiile pe site-ul dvs.

SEO 2020 Tendinte SEO 2020 2020 SEO

0 Comments

Join Conversation