Instalatii Frigorifice

Category: Diverse, Idei, Propuneri Instalatii frigorifice

instalatii frigorifice

Instalatii frigorifice cu plata in rate!

Cauti instalatii frigorifice la cel mai bun pret din Romania? Ai ajuns unde trebuie, contacteaza-ne pentru o oferta detaliata! Avem o experienta foarte mare in constructia instalatiilor frigorifice de peste 25 de ani. Impreuna cu dumneavoastra vom stabili tipul instalatiei frigorifice necesare afacerii dumneavoastra in functie de tipul acesteia si temperatura dorita. Lucrarile executate de noi se incadreaza la cele mai inalte standarde europene.

Inginerii nostri vor lua in calcul toate componentele necesare (necesarul de investitie, cheltuieli de exploatare, parametrii tehnici optimi si timpul de recuperare a investitiei), bazandu-ne pe experienta in domeniul frigotehnic, suportul partenerilor din strainatate, normativele nationale si cele europene.

Deci, daca iti doresti construirea unei instalatii frigorifice pentru legume, fructe, flori, carne, bauturi, noi venim in intampinarea dumneavoastra cu posibilitatea platii in rate a lucrarii executate. Nimic mai simplu! Tu trebuie doar sa ne contactezi, vom stabili o intalnire si vom pune la punct toate detaliile necesare pentru demararea lucrarilor.

Date de contact: 0727524265 / raf_ali_frigotehnic@yahoo.com