Masina De Frezat CAD CAM

Category: Comert online Masina de Frezat CAD CAM de la AdmDent

masina de frezat cad/cam masina frezat cad/cam

La noi gasesti masina de frezat cad/cam la cel mai satisfacator pret. Comanda acum masina de frezat CAD/CAM, pentru dotarea cabinetului dvs stomatologic

Admdent.ro s-a orientat spre dezvoltarea diviziilor de implantologie si estetica dentara, prin supraspecializarea medicilor si dotarea clinicilor cu aparatura de ultima generatie, precum masina de frezat CAD/CAM. Alege masina de frezat CAD/CAM, ideală pentru tehnicienii dentari care doresc un sistem fiabil, cu cerințe minime de mentenanță.

Masina de frezat CAD/CAM ARUM 5X-300 fascineaza cu sistemul sau de productie multifunctionala si este destinat pentru laboratoarele in care frezeaza de metal joaca un rol important. Tehnologia CAD/CAM ofera tehnicianului modern posibilitatea de a modela si freza dantura cu ajutorul computerului pornind de la modelul obtinut in urma amprentarii dintilor.

CAD/CAM – ul este o intreaga linie tehnologica compusa din scaner 3D, 3 computere, masina de frezat, aspirator propriu si sinterizator, intreaga tehnologie este pusa in miscare prin numai cateva click-uri, iar capacitatea de lucru a masinii poate fi aproape non-stop, programarea putand firealizata si de la distanta, cu ajutorul internetului.

Fiind o tehnica moderna computerizata, cu ajutorul sistemului CAD-CAM lucrarea protetica este realizata cu o precizie foarte mare, facand imposibil esecul sau. Sistemul CAD-CAM foloseste blocuri solide de ceramica colorata pentru a putea reda naturaletea, frumusetea, rezistenta si functionalitatea dintelui.