Masini Frezat Stomatologice De La AdmDent

Category: Comert online Masini Frezat Stomatologice de la AdmDent

masini frezat stomatologice

Oferim o gama variata de aparatura, precum masini frezat stomatologice, la cele mai satisfacatoare preturi

Cauti masini frezat stomatologice? Intra acum pe www.admdent.ro si alege aparatul potrivit pentru dotarea cabinetului dvs stomatologic. Masina de frezat este sistemul care executa frezarea blocurilor de zirconiu conform informatiilor primite de la computer.

Foloseste freze speciale cu o precizie desavarsita. Avem masini frezat stomatologice concepute pentru producția de componente protetice de mare precizie. Stomatologia digitala presupune eliminarea multor etape de laborator si trecerea in modul digital, de la amprenta virtuala, la designul dintilor virtual si chiar si printarea lor cu ajutorul masini frezat stomatologice.

Recomandam masini frezat stomatologice CAD/CAM ARUM 5X-300 de inalta productivitate, proiectate sa frezeze uscat si umed in 5 axe simultane toate materialele importante utilizate la fabricarea dispozitivelor dentare. www.admdent.ro s-a orientat spre dezvoltarea diviziilor de implantologie si estetica dentara, prin supraspecializarea medicilor si dotarea clinicilor cu aparatura de ultima generatie, precum masini de frezat stomatologie. Astfel, pacientii pot primi servicii integrate la standarde inalte.