Scannere Stomatologie

Category: Comert online Scannere Laborator de la AdmDent

scannere laborator

Dispunem de o gama variata de produse si echipamente, precum scannere laborator de inalta calitate.

La noi gasesti scannere laborator ieftine, pentru cabinete stomatologice sau laboratoare. Cele mai atractive preturi pentru scannere laborator profesionale.

Amprenta dentară digitală este o manoperă neinvazivă, ce presupune utilizarea unor scannere laborator digitale intraorale, un dispozitiv de mici dimensiuni, comparabile, de exemplu, cu ale lămpii de fotopolimerizare, care nu creează disconfort pacientului.

Pentru domeniul ortopediei si proteticii, aceste scannere laborator sunt deja utilizate in cateva tari pentru realizarea protezelor si dispozitive ortopedice de inalta precizie, perfect adaptate la conformatia fiecarui pacient. Aceste scannere laborator înregistrează aceleași imagini pe care le poate percepe medicul cu ochiul liber, deci pentru redarea corectă a limitei gingivale este obligatorie asigurarea vizibilității, prin realizarea corectă a evicțiunii gingivale și printr-o izolare cât mai bună a câmpului protetic.

Amprenta digitală oferă un confort sporit pacientului, din mai multe motive. Dimensiunea mică a scannerului intraoral elimină neplăcerea de a ține în gură portamprenta voluminoasă, încărcată cu material, care generează multor pacienți senzația de vomă.

Alege scannere Laborator profesionale de la AdmDent!