Scaune Frizerie Ieftine

Category: Comert online Scaune Frizerie Ieftine

scaune frizerie scaun frizerie scaune de frizerie scaune pentru frizerie

Oferim o gama variata de produse si echipamente profesionale pentru dotari saloane, precum scaune frizerie ieftine.

La noi gasesti o gama variata de echipamente pentru dotari saloane, precum scaune frizerie, la cele mai competitive preturi. Profita acum de toate reducerile noastre!

Cumpara acum un scaun frizerie Mako la cel mai mic pret din piata! Scaunul pentru frizerie de culoare neagra, prevazut cu pompa hidraulica, cu ajutorul careia poate fi ridicat sau coborat pe inaltime. Începând cu gama de scaune de coafură, scaune de coafură, scaune de tehnician, scaune pentru copii, scaune de coafură, mese de manichiura și stații de lucru, până la patul cosmetic și patul de masaj, echipamentele de salon vă vor ajuta să alegeți tema potrivită și cel mai bun echipament.

De asemenea, pompa permite rotirea scaunului in plan orizontal iar in cazul in care se doreste, fixarea intr-o anumita pozitie.Spatarul scaunului este reglabil, cu ajutorul unei alte pompe hidraulice cu actionare manuala. Aceasta permite spatarului sa se rabateze in spate si sa revina la pozitia initiala.

În cazul în care intenționați să închiriați sala tematică pentru evenimentul dvs. și doriți să includeți muzica, atunci planificarea dvs. trebuie să includă muzica. Tema camerei este la fel ca muzica. Trebuie să vă amintiți că tema singură nu determină calitatea serviciului și nivelul serviciului. Dacă sunteți fără temă, s-ar putea să vă așteptați la muzica, care este factorul numărul unu care determină calitatea serviciului. Aceeași regulă se aplică pentru echipamente; dacă ești fără temă, nu vei primi cel mai bun echipament.

Acest scaun frizerie Mako este prevazut cu o rotita la suportul de picioare care atunci cand este in pozitita cea mai joasa, aceasta rotita atinge pamantul oferind un plus de stabilitate. Manerele sunt din spuma foarte rezistenta. Baza este cromata, avand forma rotunda. In pozele acestui produs veti regasi dimensiunile exacte in detaliu!

Acceseza Adresa URL a site ului nostru si vino sa vezi o galerie foto cu cele mai noi modele pentru scaune frizerie dupa piata la cele mai accesibile preturi!