Scaune Frizerie Ieftine

Produse si echipamente profesionale

ADRESA & CONTACT


Adresa

Str. Vasile Lupu nr 45. Ploiesti Prahova Romania

GPS

44.942318, 26.0173912


OPENING HOURS

Luni

8am – 6pm

Marți

8am – 6pm

Miercuri

8am – 6pm

Joi

8am – 6pm

Vineri

8am – 6pm

Sâmbătă

Duminică


Informațiile despre această afacere sunt depășite? Sunteți proprietarul acestei afaceri? Înregistrați-vă și revendicați Afacerea acum.

Aici gasesti o gama variata de echipamente profesionale pentru dotari saloane precum scaune frizerie, scafe coafor, echipament SPA la cele mai competitive preturi. Profita acum de cele mai eficiente reduceri pentru saloanele de coafura!

Produse si echipamente profesionale

Oferim o gama variata de produse si echipamente profesionale pentru dotari saloane, precum scaune frizerie ieftine. Cumpara acum un scaun frizerie Mako la cel mai mic pret din piata! Scaunul pentru frizerie de culoare neagra, prevazut cu pompa hidraulica, cu ajutorul careia poate fi ridicat sau coborat pe inaltime. Începând cu gama de scaune de coafură, scaune de tehnician, scaune pentru copii, mese de manichiura și stații de lucru, până la patul cosmetic și patul de masaj, echipamentele de salon vă vor ajuta să alegeți tema potrivită și cel mai bun echipament.

De asemenea, pompa permite rotirea scaunului in plan orizontal iar in cazul in care se doreste, fixarea intr-o anumita pozitie. Spatarul scaunului este reglabil, cu ajutorul unei alte pompe hidraulice cu actionare manuala. Aceasta permite spatarului sa se rabateze in spate si sa revina la pozitia initiala.

Exemple Scaune Coafura Copii

Produse si echipamente profesionale

Acest scaun frizerie Mako este prevazut cu o rotita la suportul de picioare care atunci cand este in pozitita cea mai joasa, aceasta rotita atinge pamantul oferind un plus de stabilitate. Manerele sunt din spuma foarte rezistenta. Baza este cromata, avand forma rotunda. In pozele acestui produs veti regasi dimensiunile exacte in detaliu!

Acceseza Dotari-Saloane si vino sa vezi o galerie foto cu cele mai noi modele pentru scaune frizerie dupa piata la cele mai accesibile preturi!

 

OFERTE & SERVICII RECOMANDATE

Preturi

$

Cărți de credit

Bani înapoi

Rezervare

24 / 7 Support

LOCATII PE HARTA

CONTACTI PROPIETAR

O NOUA CAUTARE