Resort Delta Dunării – Oaza de Liniște din Raiul Deltei

Resort Delta Dunării – Oaza de Liniște din Raiul Deltei

Într-o lume mereu grăbită, cu zeci de surse de stres și cu liste interminabile de „to do” zilnice, cu toții avem nevoie de o escapadă din tumultul autohton. Te invităm la resort Delta Dunării Danubiu.

Un loc liniștitor, care să ne încarce bateriile și să ne creeze amintiri de neuitat

Un loc în care doar sunetul naturii să ne încânte, iar peisajul să fie desprins din marile creații ale pictorilor consacrați.

Un loc în care tradiționalul se îmbină armonios cu modernul, iar ospitalitatea și confortul sunt de 4 margarete.

Iar acest loc se află chiar aici, în România. Un mic Rai pe Pământ, o oază de liniște și relaxare pentru toți cei care își doresc să se îndepărteze de stres, aglomerație și responsabilități.

Pensiunea Danubiu, un resort din Delta Dunării, este locul perfect de cazare din Murighiol datorită multitudinii de servicii pe care le oferă. Cazare, restaurant, agrement, excursii, locuri de joacă și divertisment, sală de conferințe perfectă pentru team-building-uri, aici găsești tot ce ai nevoie.

Resort Delta Dunarii

Aflată pe malul lacului Murighiol, Pensiunea Danubiu este una dintre cele mai frumoase locuri de cazare din Tulcea. Peisajul pitoresc și serviciile extraordinare îi conving pe turiști să se întoarcă aici mereu, cu drag.

Cum ar fi să poți vedea tot ce poate oferi delta într-o singură ședere, fără să te preocupi de organizare și de căutat cele mai frumoase locuri de vizitat?

Acest resort din Delta Dunării oferă posibilitatea organizării a numeroase excursii, prin care poți vizita Pădurea Letea, Sulina, Caraorman, Sf. Gheorghe. Poți vedea spectacolul miraculos al cerului la răsărit și apus, oglindit direct în lacurile din apropiere. Poți afla secretele și povestea deltei de la cei mai buni ghizi. Poți vedea zeci de specii de pești, păsări și animale protejate de lege. Poți vedea adevărata frumusețe a naturii, în mijlocul ei.

Și te vei îndrăgosti iremediabil de acest loc. Dar știi cum se spune, dragostea trece mai întâi prin stomac. Astfel că nici arta culinară deltaică nu va întârzia să te surprindă. Preparate proaspete din pește, pescuit chiar de personalul pensiunii, preparate naționale și internaționale, restaurant Murighiol este pregătit să satisfacă gusturile și celor mai pretențioși.

Dar ce ai putea face dacă nu-ți dorești excursii, ci doar câteva zile de leneveală? Pensiunea Danubiu s-a gândit la toate, stai liniștit! Au pregătit o piscină în aer liber, un loc de joacă pentru copii și o sală de divertisment pentru adulți, cu masă de poker, biliard, darts și alte jocuri de societate. Pentru ca tu și familia ta să nu aveți timp să vă plictisiți, ci să vă creșteți nivelurile de serotonină printr-o multitudine de activități recreative, cât pentru tot anul!

Și dacă nu te-am convins încă să alegi Pensiunea Danubiu, imaginează-ți o zi călduroasă de vară, în care tot ce auzi sunt păsările care ciripesc și simți mirosul naturii, iar singurul lucru care te deranjează este că trebuie să te ridici de pe șezlong pentru a te răcori în piscină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.