Căutați Cei Mai Buni Avocați în Retrocedari? Obține Consultanța de Specialitate Gratuit

Aveți nevoie de un avocat care să cunoască bine legea retrocedărilor? Consultați Avocatiretrocedari.ro!

ADRESA & CONTACT


Adresa

Str. Vasile Lupu nr 45. Ploiesti Prahova Romania

GPS

44.9421459, 26.0172343

Telefon


OPENING HOURS

Luni

09:00 – 17:00

Marți

09:00 – 17:00

Miercuri

09:00 – 17:00

Joi

09:00 – 17:00

Vineri

09:00 – 17:00

Sâmbătă

Doar asistență online

Duminică

Doar asistență online


Informațiile despre această afacere sunt depășite? Sunteți proprietarul acestei afaceri? Înregistrați-vă și revendicați Afacerea acum.

Aveți întrebări legate de retrocedarea? Aveți nevoie de un avocat care să vă ajute? Echipa de Avocatiretrocedari.ro este aici cu soluții pentru dumneavoastră!

Aveți dificultăți în obținerea documentelor necesare pentru o retrocedare corectă?

Începeți să reușiți în față retrocedărilor cu un avocat specializat! Aveți nevoie de ajutor? Consultați Avocatiretrocedari.ro! În cadrul acestei pagini de prezentare a unora dintre cei mai buni avocați din România veți obține consultanta gratuită. Aveți nevoie de un avocat pentru a reuși în fața unei retrocedari?

Aveți probleme cu documentele necesare: Legea 18/1991, Legea 10/2001, Legea 165/2013? Echipa de Avocatiretrocedari.ro va fi întotdeauna la dispoziția dumneavoastră pentru a vă ajuta! În ultimii ani, cazurile de retrocedări au devenit o problemă sensibilă în România, iar experții în domeniu au jucat un rol important în rezolvarea acestora. În cele ce urmează, vom evidenția câteva dintre cele mai mari cazuri de retrocedari din România, care au fost soluționate cu succes de avocați specializați în retrocedări.

Unul dintre cele mai notabile cazuri de retrocedare este cel referitor la proprietatea din strada Biserica Amzei, din centrul Bucureștiului. Această proprietate a fost retrocedată cu succes de către avocatul Toni Neacsu, după un proces îndelungat care a durat mai mulți ani.

Aveți nevoie de ajutor în fața retrocedărilor? Consultați Avocatiretrocedari.ro!

Un alt caz important a fost cel al retrocedării unor proprietăți situate în zona Cotroceni. Avocatul Alina Dumitrescu a obținut cu succes aceste retrocedări, după ce procesul a durat mai bine de cinci ani. Un alt caz notabil este cel referitor la retrocedarea unui teren de 2.000 de metri pătrați din centrul orașului Brașov. Acest teren a fost retrocedat cu succes de către avocatul Eugen Iordăchescu, după un proces îndelungat care a durat mai bine de patru ani.

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai mari cazuri de retrocedari din România, care au fost soluționate cu succes de către avocați specializați în retrocedări. În general, avocați experți în acest domeniu sunt esențiali în astfel de cazuri, deoarece acestea pot fi foarte complexe și dificil de gestionat.

Un avocat specializat în retrocedări poate ajuta la identificarea celor mai bune soluții pentru fiecare caz în parte, oferind sfaturi și îndrumări personalizate, în funcție de nevoile fiecărui client. În plus, avocatul poate ajuta la obținerea tuturor documentelor necesare și poate reprezenta clientul în fața instanțelor de judecată, asigurând astfel un proces cât mai eficient și cu rezultate de succes.

Ați avut un imobil confiscat?

Vreți să-l recuperați prin retrocedare? Sau ați primit o decizie de invalidare de la ANRP? Noi vă putem ajuta! Avocatiretrocedari.ro este o firmă specializată în administrarea retrocedărilor. Noi vom fi ajutați să obținem toate documentele necesare pentru o retrocedare corectă și să beneficiem de experiența avocatilor nostri pentru a face față evenimentelor. Completați formularul nostru și suntem aici să vă oferim suportul necesar.

Aveți nevoie de un avocat pentru a obține rezoluția corectă a retrocedărilor? Aveți primită o invitație de la statul român și nu știți cum să o depuneți? Aveți nevoie de un avocat pentru a reuși în față unei retrocedări? Aveți probleme cu documentele necesare? Echipa de Avocatiretrocedari.ro va fi întotdeauna la dispoziția dumneavoastră iar asistența este total gratuită!

OFERTE & SERVICII RECOMANDATE

LOCATII PE HARTA

CONTACTI PROPIETAR

O NOUA CAUTARE

1 recenzie pentru “Căutați Cei Mai Buni Avocați în Retrocedari? Obține Consultanța de Specialitate Gratuit

  1. Ioan Dumitru

    Dedicati si super frendly!

Lasă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.