Case de Vanzare Târgoviște Dâmboviţa – Cel Mai Bun Pret

Casa ta in stilul britanic: la cel mai bun pret

ADRESA & CONTACT


Adresa

Matraca Targoviste Dambovita

GPS

44.8961618, 25.51034

Telefon


OPENING HOURS


Informațiile despre această afacere sunt depășite? Sunteți proprietarul acestei afaceri? Înregistrați-vă și revendicați Afacerea acum.

Cumpara casa visurilor tale astăzi din Targoviste Dâmboviţa la cel mai bun preț! AmsGrandHouse are cea mai bună ofertă pentru case de 5 stele, așa că nu ratați!

Căutați locul perfect pentru al numi “acasă”? Vrei să trăiești într-un loc care să reflecte personalitatea și stilul tău unic. Puteți găsi casa potrivită la AmsGrandHouse. Avem proprietati frumoase in Matraca Targoviste Dâmboviţa. Obțineți o programare pentru a viziona una din cele 4 proprietati ramase la vanzare astăzi și vedeți singur/ă cât de uimitoare poate fi oferta AmsGrandHouse! Dezvoltăți o viziune de viață și căutați o casă care să vă surprindă viziunile astăzi!

De la AmsGrandHouse veți putea cumpara o casă in stil britanic cu doua sau trei dormitoare spatioase la nivelul superior, o baie cu cada, o bucatarie cu zona de luat masa și toate cele necesare pentru a crea spații de relaxare în casa proprie.

Amestec propriu pentru viziunea ta: casa de vanzare AmsGrandHouse

Căutați o casă care să vă surprindă viziunile astăzi? Nu căutați mai departe decât casele de vanzare din Târgoviște Matraca de la AmsGrandHouse. Vă punem la dispozitie o casă in stil britanic cu doua sau trei dormitoare spatioase la nivelul superior, o baie cu cadă, o bucatarie cu zonă de luat masa si mult spatiu pentru relaxare, precum si două balcoane.

Veti fi surprins de casa din Târgoviște la AmsGrandHouse!

Cu AmsGrandHouse, poți găsi o casă care se potrivește perfect nevoilor și stilului tău de viață, vizionează azi aceste proprietăți uimitoare în Târgoviște Dambovița, care vă vor face să trăiți viața pe care v-ați dorit-o întotdeauna. Află mai multe despre aceste case frumoase astăzi vizitand site-ul web AmsGrandHouse. Vezi ofertele noastre online și apelează la noi pentru a cumpara casa sau pentru a furniza detalii suplimentare. Va putem ajuta in decizia de achizitionare a unei case in rate.

CASE VANZARE TARGOVISTE

Casa este dotată cu toate amenajările necesare pentru a va petrece timpul aici de minune. Cumpara casa ta ta visurilor tale astăzi din Targoviste Dambovita! AmsGrandHouse va propune Casa în stilul britanic cu două sau trei dormitoare spațioase la mansardă, o baie cu duș la parter și una cu cadă la mansardă, vezi toate detaliile tehnice și obține o consultatie gratuita acum. AmsGrandHouse – casa ta de vis! Vizionări gratuite pentru a selecta proprietatea perfecta pentru tine.

Târgoviște Matraca: Casa care să vă surprindă viziunile astăzi!

Casele noi de vanzare din Matraca Targoviste sunt construite în stil britanic care se caracterizează prin designul și arhitectura lor tradițională, care este adesea influențată de perioade istorice precum victoriană, edwardiană și georgiană. Aceste case au de obicei un aspect clasic și formal, cu caracteristici precum fațade simetrice, ferestre și detalii ornamentate. Unele caracteristici comune ale caselor în stil britanic includ:

Fațade simetrice: Multe case în stil britanic au fațade simetrice, cu ușa din față centrată și flancată de ferestre pe ambele părți. În general, casele în stil britanic sunt cunoscute pentru aspectul lor clasic și elegant și sunt adesea asociate cu un sentiment de rafinament și sofisticare.

Achizitionarea unei case azi in Targoviste Dambovita poate constitui cea mai buna investiție! Este o casă perfectă pentru cei care doresc o casă care să le surprindă viziunile astăzi. Casele sunt construite din materiale de calitate pentru a asigura o izolare termica si o durabilitatea cat mai lunga. Vezi materialele folosite pe site-ul constructorului.

Proprietăți frumoase în Matraca Targoviste Dambovita!

Cumpara casa ta visurilor tale astăzi din Targoviste Dâmboviţa la cel mai bun preț! AmsGrandHouse va propune Casa in stilul britanic. Puteți viziona oricare dintre proprietățile noastre frumoase. Mai avem 4 proprietăți disponibile astăzi, și v-am pregătit o programare pentru fiecare dintre ele. Vedeți cum funcționează serviciul nostru de consiliere și cât de simplu este să vizitați casa din Targoviste Matraca care vă poate fi azi propria locuință!

Dambovita este o zonă foarte atractivă pentru achiziționarea unei locuințe din vis. Târgovişte este capitala judeţului Dâmboviţa, în România. Unele dintre atracțiile din Târgoviște și din împrejurimi includ:

  • Muzeul Curții Domnești: Acest muzeu este situat în fostul palat regal din Târgoviște și găzduiește o colecție de artefacte și exponate legate de istoria orașului și a regiunii.
  • Turnul Chindiei: Acest turn medieval este situat în centrul orașului Târgoviște și oferă priveliști panoramice ale orașului.
  • Castelul Poenari: Acest castel, situat pe o stâncă cu vedere la râul Argeş, a fost construit în secolul al XIII-lea şi este asociat cu Vlad Ţepeş, personajul istoric care a inspirat legenda lui Dracula.
  • Mănăstirea Dâmboviţa: Această mănăstire, situată în satul Dâmboviţa, este un frumos reper arhitectural cu o istorie bogată.
  • Castelul Bran: Acest castel, situat în orașul Bran din apropiere, este o atracție turistică populară cunoscută pentru asocierea sa cu legenda Dracula.
  • Castelul Peleș: Acest castel, situat în orașul Sinaia, este o capodoperă arhitecturală uluitoare, cu o istorie bogată. Este o destinație turistică populară în regiune.

Acestea sunt doar câteva dintre numeroasele atracții din Târgoviște și din împrejurimi. Există multe alte locuri interesante de vizitat, inclusiv repere naturale, situri culturale și activități recreative.

OFERTE & SERVICII RECOMANDATE

LOCATII PE HARTA

CONTACTI PROPIETAR

O NOUA CAUTARE

Lasă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.