Aparat Profesional Slăbire Localizată CRYO COOL 360 – Oferte Dotari-Saloane.ro

Rezultate de pierdere în greutate sunt excelente, precum și îmbunătățirea sănătății pielii și a elasticității

ADDRESS & CONTACT


Address

Str. Vasile Lupu nr 45. Ploiesti Prahova Romania

GPS

44.942318, 26.0173912

Telephone


OPENING HOURS

Monday

09:00 – 18:00

Tuesday

09:00 – 18:00

Wednesday

09:00 – 18:00

Thursday

09:00 – 18:00

Friday

09:00 – 18:00

Saturday

Doar comenzi online

Sunday

Doar comenzi online

Comenzile online sunt valabile 24/7. Folositi www.Dotari-Saloane.ro pentru a trimite rapid comanda dvs. și de a beneficia de reducerile actuale.

CLAIM LISTING


Is info on this listing outdated? Are you owner of this business? Register and claim it now.

Vrei să faci parte din primii posesori a CRYO COOL 360? Îți dorești un aparat ce nu trebuie să lipsească din nici un salon de Remodelare corporală?

Noul Aparat profesional CRYO COOL 360 de ultimă generație se bazează pe o tehnologie revoluționară și care este concepută pentru a rezolva toate problemele legate de slăbirea locală, refacerea liniilor corpului, îndepărtarea celulitei, îndepărtarea grasimilor localizate, drenaj limfatic, întinderea pielii, reducerea durerilor localizate, îmbunătățirea circulației sângelui.

Ai un salon SPA? Dorești îmbunătățirea serviciilor oferite clienților cu aparate profesionale de ultimă tehnologie? Vizitați www.dotari-saloane.ro pentru a afla cât de mult ajutor vă putem oferi în călătoria dvs. de slăbire. Vă vom ajuta să începeți astăzi! (Plata în rate doar cu buletinul)

Și care este acest mare avantaj al CRYO COOL 360?

Rezultate sale de pierdere în greutate sunt excelente, precum și îmbunătățirea sănătății pielii. Promovează pierderea sănătoasă în greutate, pe lângă faptul că te ajută să scapi de toxinele din organism!

Dar ce înseamnă asta în practică?

Totul este despre epigenetică, care este elementul cheie responsabil de îmbătrânirea și capacitatea de regenerare a organismelor. Epigenetica nu înseamnă moartea organismului la un moment dat – ci doar insuficiență limitată a metabolismului sau a funcțiilor celulare care duc la îmbătrânire? Toți profesioniștii din domeniul sănătății ar trebui să cunoască diferitele tipuri de metode de răcire disponibile și să țină cont de siguranță, eficacitate și legalitate atunci când le folosesc. Aplicarea unui cryocooler este sigură, eficientă și legală.

Îți dorești o companie concentrată pe nevoile tale? Dotari-Saloane este magazinul care de mai bine de 10 ani este principalul distribuitor de echipamente profesionale pentru saloanele de coafura, SPA, saloanele de masaj din sudul țării.

FEATURES & SERVICES

Cărți de credit

Bani înapoi

24 / 7 Support

Accesul fără bariere

LOCATION ON MAP

CONTACT OWNER

NEW SEARCH

Leave a review

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.