Cursuri Formator | Dezvoltare Profesională | Consultanță Formare

Tranziția la o carieră formativă succesivă

ADRESA & CONTACT


Adresa

Ploiesti, Gheorghe Doja 130 Prahova România

GPS

44.9369814, 26.016779093382

Telefon


OPENING HOURS

Luni

09:00 – 20:00

Marți

09:00 – 20:00

Miercuri

09:00 – 20:00

Joi

09:00 – 20:00

Vineri

09:00 – 20:00

Sâmbătă

Duminică


Informațiile despre această afacere sunt depășite? Sunteți proprietarul acestei afaceri? Înregistrați-vă și revendicați Afacerea acum.

In lumea actuala, un curs formator are ca scop și ca obiectiv, dezvoltarea personală și profesională, ce-ți permite sa fructifici capacitatea transmiterii cunoștințelor, pasionaților și abilităților, într-un mod eficient. Pasiunea omului pentru împărtășirea cunoștințelor și poziția de Trainer, reprezintă un prim pas în cariera de formator.

Acest curs formator, te susține într-un program de 5 săptămâni, ajutandu-te sa înțelegi metodele și tehnicile specifice, necesare, astfel încât sa atingi poziția de Trainer de succes. Practic, este conceput pentru a-ti oferi cunoștințe și abilități de top, specifice dezvoltării capacității de a transmite informație într-un mod clar, eficient, optim, etic si corect. Aceste cursuri de formator va ajuta-te să înțelegi metodele și tehnicile specifice necesare dezvoltării capacității tale de Trainer de succes.

Tranziție spre o carieră strălucita – Cursuri pentru Traineri de succes

Un curs formator, acoperă o gama larga de subiecte, studii de caz, dar și teorii ale instruirii precum design al tehnicilor de prezentare. De altfel, evaluarea performanței și gestionarea grupurilor se realizează prin a învăța cum sa va adaptati stilul de predare la diverse tipuri de audiență. Pe parcursul acestui curs, aveți oportunitatea de a va exersa abilitățile de predare în cadrul unor activități interactive și studii de caz.

Înțelegerea succesului: Curs pentru Traineri de succes

Un aspect esențial care reiese din natura acestui curs, este sensul cuvintelor dezvoltare, comunicare si prezentare. Vei învăța cum sa folosești vocea, limbajul corpului și suportul vizual pentru a transmite informații cat mai optim și persuasiv. De altfel, vei invata sa gestionezi întrebările si feedback-ul din partea audientei si sa te pozitionezi pe nevoile și așteptările participanților.

Acest curs este dedicat tuturor celor ce doresc o perspectiva noua, dar și celor la început de drum în aceasta cariera de Trainer. Programul de 5 săptămâni, va garantează de altfel și o diploma acreditata si autorizata de către Ministerul Muncii și Educației, recunoscută la nivel național și internațional.

In concluzie, beneficiile unui curs de formator, se fac recunoscute prin absolvirea acestui program de 5 săptămâni, ce are ca scop definirea întregii cariere de Trainer. La ora actuala, exista numeroase organizații din diverse domenii, care caută in mod constant profesioniști cu competente de instruire și formare profesională. Prin obținerea acestei diplome/certificat de formator, veți ieși în evidență într-un mod diferențial fata de ceilalți candidați și totodată, veți avea mai multe șanse de a accesa poziții de top în domeniul dvs. de interes.

OFERTE & SERVICII RECOMANDATE

Cărți de credit

Bani înapoi

Totul inclus

Rezervare

Bilet de abonament

Public Wifi

Perioada de încercare Gratuită

LOCATII PE HARTA

CONTACTI PROPIETAR

O NOUA CAUTARE

2 reviews for “Cursuri Formator | Dezvoltare Profesională | Consultanță Formare

  1. Alina Dima

    Recomand cu drag Iuliana Panaitoiu! Un trainer si un om de nota 100!

  2. Mares Andreea

    Recomand pentru valoarea cursurilor de la un formator cu pasiune pentru munca depusa!

Lasă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.