Începeți să Învățați Programarea cu Makeblock Codey Rocky

Jucărie robotică divertitivă și educativă: Codey Rocky

ADRESA & CONTACT


Adresa

ROBOT WORLD s.r.o. Běloveská 944 547 01 Náchod Republica Cehă

GPS

50.4175138, 16.17814

Telefon


OPENING HOURS


Informațiile despre această afacere sunt depășite? Sunteți proprietarul acestei afaceri? Înregistrați-vă și revendicați Afacerea acum.

Descoperă lumea programării într-un mod distractiv și captivant cu Makeblock Codey Rocky! Este jucăria robot educativă creată special pentru copiii și tinerii elevi din școlile primare și gimnaziale. Datorită designului său prietenos și interacțiunilor intuitive, copiii pot învăța programarea într-un mod ușor și plăcut.

Makeblock Codey Rocky este o jucărie robot educativă și distractivă care a fost special concepută pentru copiii și tinerii elevi din școlile primare și gimnaziale. Ai acces la toate informațiile necesare pentru a învăța programarea cu Codey Rocky.

Caracteristici cheie:

 • Robot programabil pentru începători în robotica și programare.
 • Oferă o abordare practică și interactivă pentru a învăța conceptele de programare.
 • Asamblare ușoară și captivantă, ideal pentru toți copiii pasionați de tehnologie.
 • Includere a unor lecții bine pregătite special pentru a facilita procesul de învățare.

Fie că ești interesat să explorezi robotica sau să-ți dezvolți abilitățile de programare, Makeblock Codey Rocky este partenerul tău ideal. De la primele linii de cod la proiecte mai complexe, acest robot educativ îți oferă toate informațiile necesare pentru a dobândi abilități digitale esențiale într-un mod distractiv și captivant.

Descoperă acum Makeblock Codey Rocky și oferă copiilor tăi oportunitatea de a învăța și de a se bucura de tehnologie într-un mod inovator și plăcut.

Codey Rocky le permite copiilor oportunitatea să învețe programarea într-o formă foarte interactivă și atractivă

Cu un senzor de temperatură, sunet și lumină, un microfon și un afișaj LED pentru a exprima emoțiile, Codey Rocky oferă cea mai avansată tehnologie pentru predarea programării.

În plus, oferă programare folosind blocuri sau python, astfel încât copiii să poată învăța programarea într-un mediu divers cu multe opțiuni. Codey este o unitate de control cu ​​mai mult de 10 module electronice programabile, în timp ce Rocky este un șasiu de urmărire a liniilor și de detectare a obstacolelor. Cu un transmițător/receptor IR, controler rotativ, giroscop cu 6 axe, indicator LED RGB, senzor de sunet și lumină, butoane și senzor infraroșu color, programarea cu Codey Rocky este foarte intuitivă și distractivă.

Capacitatea de a conecta robotul la Internet Cloud datorită Wi-Fi-ului încorporat oferă posibilități infinite de extindere a învățării. Cu Codey Rocky, copiii dezvoltă gândirea logică, învață elementele de bază ale inteligenței artificiale și IoT (Internet of Things), totul într-un mediu plin de distracție și jocuri. Conținutul pachetului: 1x Codey Rocky, un set de carduri colorate și un cablu USB pentru încărcare și transfer de date.

OFERTE & SERVICII RECOMANDATE

Cărți de credit

Bani înapoi

Totul inclus

Rezervare

Public Wifi

LOCATII PE HARTA

CONTACTI PROPIETAR

O NOUA CAUTARE

3 recenzie pentru “Începeți să Învățați Programarea cu Makeblock Codey Rocky

 1. Maria B.

  Codey Rocky de la Makeblock este un instrument educațional fantastic pentru copilul meu. Îi place să folosească Scratch pentru a crea programe simple, iar trecerea la Python este o opțiune excelentă pentru viitor. Am observat că robotul încurajează gândirea logică și rezolvarea problemelor, abilități esențiale în lumea tehnologiei. Deși am întâmpinat câteva probleme la început cu conectarea la software-ul Windows, suportul pentru clienți a fost de ajutor și totul a fost rezolvat rapid.

 2. Andrei Popescu

  Am cumpărat Makeblock Codey Rocky pentru nepotul meu și a fost o alegere excelentă. A fost gata de utilizare imediat după despachetare, fără a necesita configurări complicate. Este bine construit și robust, ideal pentru mâinile neîndemânatice ale copiilor. Nepotul meu a fost încântat să descopere că poate programa robotul să se miște pe diferite suprafețe, inclusiv parchet și covor gros. Recomand cu căldură acest produs pentru orice părinte sau unchi care vrea să introducă copiii în lumea fascinantă a programării.

 3. Ioana Dragomir, Ploiesti

  Fiul meu este absolut fascinat de Makeblock Codey Rocky. Este un jucărie interactivă care îl ține ocupat și îl învață principiile de bază ale codării. Am fost impresionată de cât de ușor este de utilizat și de varietatea de module disponibile. Este o investiție valoroasă în educația copilului meu și sunt sigură că îl va ajuta să dezvolte o pasiune pentru știința computerelor.

Lasă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.