Pescuit Crap Prahova România Balta La Moară Sălciile

Pescuitul la Moara Sălciilor: o Experiență de Neuitat

ADRESA & CONTACT


Adresa

Balta La Moară, RF4Q+64, Sălciile Prahova

GPS

44.8037885, 26.484855

Telefon


OPENING HOURS


Informațiile despre această afacere sunt depășite? Sunteți proprietarul acestei afaceri? Înregistrați-vă și revendicați Afacerea acum.

În judetul Prahova România există mai multe bălți de pescuit unde se poate practica pescuitul la crap si azi prezentăm oferta Balta La Moară Sălciile. Sportul perfect de weekend.

Pescuit pe baltă privată în Prahova România

Intalneste-te cu partida de pescuit de neuitat, unde peste este cu siguranță si ziua se anuntă una destul de confortabilă. Balta La Moară Sălciile este locul ideal pentru partida de pescuit pe o baltă privată. Într-o zi senină de vară recomandăm oricărui pescar amator sau profesionist să isi testeze abilitățile la balta La Moară Sălciile din județul Prahova. Această baltă este situată în satul Sălciile, la o distanță de aproximativ 76 km de București.

 Îți place pescuitul?

Dacă îți place pescuitul, atunci trebuie să vizitezi La Moara Sălciile! Acest loc este un paradis pentru pescari. Aici puteți găsi unele dintre cele mai bune capturi din zonă și puteți avea o experiență cu adevărat memorabilă. Ca să nu mai vorbim, peisajul este uimitor și personalul este super prietenos. Dacă sunteți în căutarea unui loc special pentru pescuit, nu căutați mai departe decât La Moară Sălciile.

Balta La Moară Salciile este o baltă foarte apreciată de pescarii din Prahova situată  la 40 km de Ploiești. Acest lac are o suprafață de 24 ha și o adâncime medie de 2 m. Aici vei găsi specii variate de pești pașnici și răpitori, printre care crap, caras, plătică, babușcă, șalău, biban și somn.

Pescuit Crap

Acest loc oferă o experiență de neuitat în care pasiunea pentru pescuit a fost combinată cu peisaje uimitoare. Indiferent dacă ești un pescar începător sau experimentat, acesta este locul perfect pentru tine si în afară de zilele cand este închisă pentru curățenie este deschisă non stop.

Testeaza-ti abilitatile de pescar cu Balta La Moară Sălciile

Balta La Moară Sălciile este amplasată într-o zonă liniștită și ferită de zgomot și poluare. Aerul proaspăt și priveliștea încântătoare te va face să te simți în mijlocul naturii, departe de agitația orașului. Un loc unde speranța de a prinde câțiva pești frumoși iar vizitatorii pot să aibă parte de o captură memorabilă. O captură cu adevărat deosebită, care va aduce bucurie și o satisfacție imensă. Balta La Moară Sălciile oferă o experiență de neuitat, în care pasiunea pentru pescuit s-a îmbinat cu frumusețea naturii. Această aventură consolidează legătura dintre cei prieteni și oferă amintiri prețioase care vor rămâne întipărite în suflete.

Pescuitul la Balta La Moară Sălciile este o experiență reușită în care pasiunea pentru pescuit este împletită cu frumusețea locului și momentele de bucurie oferite de capturile lor impresionante. Situat într-un loc privat, aceasta este o adevărată placere pentru pescarii amatori sau profesionisti.

Recomandăm oricui să isi petreacă timpul liber acolo unde e sigur că va fi în ape prietenoase cum este destinatia de astazi. Pentru a nu pierde niciun prilej, recomandăm ca oricine doreste să rezerve o partidă să se asigure de disponibilitatea acestei locatii apeland numărul de telefon din pagina de contact a site-ului personal al băltii.

Prahova este un județ renumit pentru frumusețea peisajelor sale montane, dar și pentru diversitatea bălților de pescuit pe care le oferă. Fie că ești în căutarea unui loc liniștit și relaxant, fie că vrei să te bucuri de adrenalina unui concurs de pescuit la crap la Balta La Moară Sălciile vei găsi balta potrivită pentru tine.

 

 

 

OFERTE & SERVICII RECOMANDATE

LOCATII PE HARTA

CONTACTI PROPIETAR

O NOUA CAUTARE

1 recenzie pentru “Pescuit Crap Prahova România Balta La Moară Sălciile

  1. admin

    Recomand cu drag! Una dintre cele mai bune balti din Romania unde se face populare saptamanal!

Lasă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.