Prinde Reducerile Decathlon – Echipamente Profesionale

Calitate garantată, prețuri mici de la un magazin onest unde ofertele sunt dintre cele mai atractive

ADRESA & CONTACT


Adresa

73-34 52nd Ct, Flushing, NY 11378, USA

GPS

40.731875, -73.889224

Telefon


OPENING HOURS

Luni

8am – 6pm

Marți

8am – 6pm

Miercuri

8am – 6pm

Joi

8am – 6pm

Vineri

8am – 6pm

Sâmbătă

8am – 6pm

Duminică

8am – 6pm


Informațiile despre această afacere sunt depășite? Sunteți proprietarul acestei afaceri? Înregistrați-vă și revendicați Afacerea acum.

Item pending moderation from admin.

Creațiile noastre se adresează tuturor, indiferent dacă sunteți începător sau expert. Proiectăm, producem și oferim cele mai bune echipamente la cele mai bune prețuri pentru peste 80 de sporturi. Inovăm pentru a face din fiecare atlet un campion.

Indiferent de obstacolele cu care vă confruntați, inovațiile Decathlon Romania vă vor ajuta să le depășiți. Fiecare persoană merită șansa de a intra pe teren, de a trage la țintă, de a escalada un munte, de a se cățăra, de a înota, de a călări sau de a ajunge cât mai departe posibil.

40 DE ANI IN INDUSTRIE

Principalele valori după care ne ghidăm sunt vitalitatea și responsabilitatea. Debordând de energie, entuziasm și idei, echipa noastră se angajează să ofere tuturor beneficiile sportului. Această etică este echilibrată de o responsabilitate profundă: față de noi, față de noi înșine, față de siguranța clienților noștri și față de viitorul planetei.

Rezultatul este o companie dedicată clienților săi, echipei sale și planetei și axată pe transformarea sportului într-un stil de viață accesibil tuturor.

Calitate garantată, prețuri mici

Decathlon se concentrează pe modul în care poate oferi echipamente sportive la cel mai bun raport calitate-preț. Fie că este vorba de ambalaje economice, de maximizarea inovației sau de investiții în personal, de 40 de ani facem sportul mai accesibil pentru sute de milioane de oameni din întreaga lume.

Producția internă de echipamente sportive prin mărcile proprii ne oferă un avantaj competitiv. Eficiența rezultată ne permite să reducem deșeurile și să oferim produse sportive de înaltă calitate într-un mod sustenabil și la cel mai bun raport calitate-preț.

OFERTE & SERVICII RECOMANDATE

Cărți de credit

Rezervare

LOCATII PE HARTA

CONTACTI PROPIETAR

O NOUA CAUTARE

2 recenzie pentru “Prinde Reducerile Decathlon – Echipamente Profesionale

  1. Maco

    Unul dintre cele mai bune magazine din România! Recomand si amatorilor dar si profesionistilor! Succes la cumparaturi!

  2. Gulie Alexandru

    Recomand, am cumparat produse de nota 10 pentru pescuit.

Lasă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.