Rich Dad Poor Dad Robert T. Kiyosaki – 40 Roni

Trebuie să câștigi un venit mare pentru a deveni bogat sau poți să înveți cum să începi de la 0 prin inteligență. Este gratuit să încerci însă nu toți au stofă de lideri.

ADRESA & CONTACT


Adresa

sector 2, Bucuresti, Romania

GPS

44.45960075, 26.130373356983


OPENING HOURS


Informațiile despre această afacere sunt depășite? Sunteți proprietarul acestei afaceri? Înregistrați-vă și revendicați Afacerea acum.

Tată bogat Tată sărac: Ce învață cei bogați pe copiii lor despre bani, ceea ce săracii și clasa de mijloc nu o fac!, Volum broşat – Robert T. Kiyosaki Vândut și livrat de: Elephant.ro. Adresa sediu: Bd. Dimitrie Pompeiu, nr. 5-7, etaj 5, sector 2, Bucuresti, Romania.

Aprilie 2017 se împlinesc 20 de ani de când Tatăl Sărac al lui Robert Kiyosaki a făcut furori pentru prima dată în arena Finanțelor Personale.

Rich Dad Poor Dad Robert T. Kiyosaki Cumpara Acum

De atunci, a devenit cartea numărul 1 de finanțe personale din toate timpurile… tradusă în zeci de limbi și vândută în întreaga lume.

Despre Cartea Recomandata Antreprenorilor din Intrega Lume

Tată bogat Tată sărac este povestea lui Robert despre când a crescut cu doi tați — tatăl său adevărat și tatăl celui mai bun prieten al său, tatăl său bogat — și modurile în care ambii bărbați i-au modelat gândurile despre bani și investiții. Cartea explodează mitul că trebuie să câștigi un venit mare pentru a fi bogat și explică diferența dintre a lucra pentru bani și a-ți face banii să lucreze pentru tine.
20 de ani… 20/20 retrospectiv.

În ediția a 20-a aniversară a acestui clasic, Robert oferă o actualizare a ceea ce am văzut în ultimii 20 de ani legat de bani, investiții și economia globală. Barele laterale de-a lungul cărții îi vor duce pe cititori – înainte rapid – – din 1997 până astăzi – în timp ce Robert evaluează modul în care principiile predate de tatăl său bogat au rezistat timpului.

În multe privințe, mesajele lui Tată Bogat Tată Sărac, mesaje care au fost criticate și contestate în urmă cu două decenii, sunt mai semnificative, relevante și mai importante astăzi decât erau acum 20 de ani.
Ca întotdeauna, cititorii se pot aștepta ca Robert să fie sincer, perspicace… și să continue să stea mai mult decât câteva bărci în retrospectiva sa.
Vor fi câteva surprize? Contați pe ea.

Tată bogat Tată sărac…

– Explorează mitul că trebuie să câștigi un venit mare pentru a deveni bogat
– Contestă credința că casa ta este un atu
– Arată părinților de ce nu se pot baza pe sistemul școlar pentru a-și învăța copiii
despre bani
– Definește o dată pentru totdeauna un activ și o datorie
– Te învață ce să-i înveți pe copiii tăi despre bani pentru viitorul lor financiar
succes

OFERTE & SERVICII RECOMANDATE

Preturi

$

Bani înapoi

Totul inclus

Rezervare

LOCATII PE HARTA

CONTACTI PROPIETAR

O NOUA CAUTARE

1 recenzie pentru “Rich Dad Poor Dad Robert T. Kiyosaki – 40 Roni

  1. Anca Stefan

    De apreciat, mi-a placut cand ia zis lui Buhnici cai depasit :). Ulterior sa constatat ca avea dreptate… nu numai in cazul George Buhnici ci si in afaceri. Recomand cu placere ca si altii milioane de oameni Kiyosaki!

    1. admin

      Va multumim ca ati avut timp pentru a adauga recenzie. O zi cat mai minunata!

Lasă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.