Servicii Funerare București – Baidoc

Servicii funerare complete București pentru o experiență memorabilă la ceremonia de înmormântare

ADRESA & CONTACT


Adresa

Strada Apusului, Nr. 77, Cartier Militari, Sector 6. București

GPS

44.4339608, 26.0115926

Telefon


OPENING HOURS


Informațiile despre această afacere sunt depășite? Sunteți proprietarul acestei afaceri? Înregistrați-vă și revendicați Afacerea acum.

Decesul este procesul prin care fiecare om va trece la un moment dat. Iar în momentul în care încetezi din viață va avea loc o ceremonie de înmormântare care te va conduce pe ultimul drum, alături de oamenii dragi ție.

Pentru ca această ceremonie să aibă loc, va trebui să fie organizată ori de familie, ori de Serviciile Funerare din București Baidoc. Aceștia se pot ocupa de organizare în timp ce familia vor încerca să-și adune puterile pentru ziua ceremoniei de înmormântare.#

servicii funerare profesionale în București
servicii funerare profesionale în București

Pe lângă Serviciile Funerare din București Sectorul 6, va mai fi nevoie și de Firmele de pompe funebre pentru a putea să transporte în cea mai mare siguranță sicriul cu corpul neînsuflețit. Iar pentru acest eveniment trebuie să fie achiziționate aranjamente florale și sicriul.

Alegerea aranjamentelor florale

Există o varietate destul de mare a aranjamentelor florale. Acestea sunt de diferite dimensiuni și culori, flori naturale sau false, iar prețul diferă în funcție de aceste criterii. Unele din aranjamentele florale care se găsesc pe piață sunt următoarele: Varietate de flori proaspete albe și de sezon – florile folosite sunt Trandafiri, Crini, Matiola și Trandafir Tros. Mai sunt folosite decorațiuni și verdeață, iar accesoriul este un burete mineral.

Prețul este de 750 de lei. Buchet trandafiri albi – sunt folosiți 25 de trandafiri albi, verdeață specială pentru a fi buchetul decorat și buretele mineral ca și accesoriu. Prețul este de 400 de lei. Serviciile Funerare Ilfov oferă aceste opțiuni pentru a alege aranjamentul potrivit pentru ceremonia de înmormântare. Aceștia pot să ofere și Pachete servicii funerare București care să te satisfacă dacă ești puțin indecis.

Serviciile funerare complete îți permit să alegi orice tip de ornament care ți se pare potrivit, minimalist, pentru a-i putea fi alături pe ultimul său drum. Aceste Servicii funerare non stop București se ocupă și cu alegerea aranjamentelor florale la ore târzii si îți oferă asistență telefonică 24/7.

Sicrie care vin echipate

Sicriele pe care Serviciile Funerare Sectorul 6 București ți le oferă vin complet echipate. Astfel, nu trebuie să cauți prin altă parte componente necesare pentru a completa echipamentul. Serviciile Funerare îți oferă o gamă largă de sicrie din care ai ce alege. Iar unele dintre acestea sunt următoarele: Model S1 (Sicrie F24) – acesta este echipat complet, culoare este nuc, esența este de brad, este format din 4 colțuri și dimensiunea este de 200 / 60 cm. Prețul este de 700 de lei. Sicriu Model S2 – și acesta vine direct echipat, culoare este mahon, esența este de brad, formatul este din 6 colțuri și dimensiunea de 200 cm / 60 cm. Prețul este 1.300 de lei.

Acestea sunt doar unele din modelele de sicrie pe care Serviciile funerare complete sectorul 6 le oferă. Serviciile funerare sectorul 6 are cel mai bun preț pentru articolele pe care le vinde.
Cei de la Serviciile funerare complete București nu se ocupă doar cu vinderea de anumite lucruri pentru ceremonia de înmormântare, aceștia se ocupă și cu organizarea ei. În așa fel, tu poți să-ți iei rămas-bun de la persoana decedată. Un factor important este transportarea sicriului care se face prin asistența Pompelor funebre București sectorul 6.

OFERTE & SERVICII RECOMANDATE

Cărți de credit

Totul inclus

Rezervare

24 / 7 Support

Perioada de încercare Gratuită

LOCATII PE HARTA

CONTACTI PROPIETAR

O NOUA CAUTARE

3 recenzie pentru “Servicii Funerare București – Baidoc

  1. Stancu Robert

    Oameni care cu adevarat sunt langa tine in aceste momente cumplite!

  2. Alina Ghe

    Recomand cu drag casa de pompe funebre Baidoc! Suport 100% profesional!

  3. Albu Negoiță

    Recomand pentru seriozitate si promptitudine!

Lasă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.