Creșterea afacerii tale pe Instagram

Creșterea afacerii tale pe Instagram

Concentrează-ți energia pentru creativitate. Traficul Instagram pentru E-Commerce.

Noțiuni de bază despre Instagram. Instagram este o rețea socială mobilă creată care este orientată strict către imagini și videoclipuri.

Gândiți-vă la ea ca Twitter, dar pentru imagini și videoclipuri. Aspectul social vine din posibilitatea de a da like, comenta și împărtăși imagini și videoclipuri interesante cu cei care vă urmăresc. Lansată în octombrie 2010, Instagram a ajuns la 1 milion de utilizatori în doar DOUĂ LUNI! În decurs de un an, au ajuns la 10 milioane de utilizatori!

De ce este Instagram bun pentru E-Commerce?

Ușor de crescut un număr mare de urmăritori. Foarte puțină concurență (oamenii nu știu prea multe despre marketingul Instagram, credeți-mă!)
Trafic complet GRATUIT. Postările dvs. ajung la fiecare urmăritor (spre deosebire de Facebook, unde trebuie să plătiți pentru reclame)

Deși Instagram este una dintre cele mai cunoscute rețele sociale din prezent, există încă foarte
puțini oameni care știu cum să profite de traficul potențial.

Aderarea la Instagram

Înscrierea pentru un cont Instagram este la fel de simplă ca și cum ai intra în “magazinul de aplicații” al smartphone-ului tău (pentru telefoanele Android se numește Play Store) și descărcați aplicația. După ce instalați aplicația, deschideți-o și vi se va cere să vă creați un cont.

NOTĂ: Asigură-te că alegi un nume de utilizator care are legătură cu nișa ta. De ce? Pur și simplu vă ușurează munca
pentru urmăritori să vă găsească, iar dacă numele de utilizator este clar în ce nișă se încadrează, sunt șanse să vă obțineți mai mulți adepți.

Configurarea Instagram-ului dvs.

Odată ce contul tău a fost creat, va trebui să îl faci să arate mai “complet”.

 1. Adaugă o imagine de profil care să aibă legătură cu nișa ta
 2. Postați cel puțin 3-5 fotografii sau videoclipuri cu un titlu interesant dedesubt. 3. În mod ideal, încercați să puneți întrebări în
  legendele tale, astfel încât să încurajezi implicarea în fotografiile tale odată ce oamenii încep să te urmărească.
  Dacă întâmpinați dificultăți în a găsi conținut și/sau a veni cu legende, există o mulțime de “repost” aplicații pentru Instagram. Cea pe care o folosim noi se numește “Repost For Instagram”:
  Această aplicație vă permite, practic, să repostați conținutul pe care alte pagini din nișa dvs. îl postează. Este o aplicație destul de
  aplicație îngrijită și, de asemenea, vă economisește foarte mult timp, trebuind să veniți în mod constant cu conținut pentru propria pagină.
 3. Cum să postezi pe Instagram
 4. Postarea pe pagina dvs. de Instagram este la fel de simplă ca și cum ați apăsa pe butonul de “aspect de cameră” din aplicație ca
  arătat mai jos (pagina următoare):
  De ce sunt importanți urmăritorii
  La fel ca orice rețea socială, veți fi judecat în funcție de numărul de urmăritori pe care îi aveți, precum și de
  calitatea conținutului dumneavoastră.
 5. A avea urmăritori pe rețele sociale precum Instagram, Facebook, Twitter, Pinterest și YouTube este
  singurul mod în care veți putea să atrageți trafic către site-urile dvs. MAI MULȚI ADEPȚI = MAI MULT TRAFIC =MAI MULȚI BANI!
  Ca agent de marketing pe internet, trebuie să poți să îți răspândești mesajul cât mai rapid și mai ieftin posibil.
  Pentru prima dată în istorie, social media le oferă antreprenorilor ca noi oportunitatea unică de a ajunge la mii de oameni în mod GRATUIT (site-uri de social media = surse de trafic GRATUITE). Cu toate acestea, nu puteți posta imagini și videoclipuri pe Instagram în mod izolat. Pentru a beneficia de avantajele comerciale ale Instagram, alții trebuie să vă vadă conținutul.
 6. Datorită naturii virale a rețelelor sociale în general, cu cât aveți mai mulți urmăritori, cu atât mai mare este expunere și sunt mai multe șanse să faceți bani din aceste rețele sociale.
  Ideea de bază – Îți vom arăta, în detaliu, cum să obții tone de urmăritori pe Instagram și să îi faci să se implice cu conținutul tău, până la punctul în care aceștia devin atât de loiali și obsedați de pagina ta încât vor fi bucuroși să se alăture listei dvs. de e-mail, ceea ce vă va permite, la rândul său, să le faceți marketing și să le vindeți des!

  Pentru a putea realiza acest lucru, veți avea nevoie doar de câteva lucruri: Două conturi Instagram (1 principal și 1 pentru spionaj… voi explica mai detaliat în scurt timp)

  Un smartphone care să poată accesa Instagram. O aplicație de “unfollowing” (Vom vorbi mai multe despre ea mai târziu) Alegerea nișei tale Înainte de a face orice, trebuie să ne asigurăm că există o piață pe Instagram pentru nișa noastră.

  Cum știm dacă nișa noastră este viabilă pentru această metodă? Simplu… Mergeți pe Instagram și căutați un cuvânt cheie… să folosim “Majorete” de exemplu… iată ce ar trebui să se întâmple să arate pe telefonul tău:

 7. Iată câteva indicii care ajută să arătăm dacă o nișă va funcționa sau nu:

  Dacă există o mulțime de postări “hashtagate” pentru cuvântul cheie Dacă există o mulțime de “utilizatori” în aceeași nișă. Dacă există utilizatori cu mulți “followers” în acea nișă

 1. Ca regulă generală, dacă nișa are cel puțin 4-5 pagini cu 20.000 – 50.000 de urmăritori sau mai mult, atunci este o nișă care ar trebui să se descurce bine cu metoda noastră.
 2. Cu cât sunt mai multe pagini în nișă, cu atât mai bine, deoarece înseamnă că există o mulțime de oameni pasionați pentru nișa pe care o vizăm si audiență.
 3. Dacă există o mulțime de oameni în nișa în care încercați să intrați, atunci este PERFECT.
 4. Cu cât sunt mai multe pagini în nișă, cu atât mai bine, deoarece înseamnă că există o mulțime de oameni pasionați de nișa pe care căutăm să o exploatăm.
 • Mai multă implicare decât orice altă rețea de socializare
 • Număr de utilizatori în creștere în fiecare lună
 • Există ATÂT de mult TRAFIC DISPONIBIL!

Un comentariu la „Creșterea afacerii tale pe Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.